Velkommen til Nike Sko Danmark Online Butik!

Om Os

En førende Nike Sko Danmark forhandler med top-rated online og i kundeservice

Siden 2013 har tilbudskorunner.com været en stolt, autoriseret forhandler af ægte Nike trænere og løbesko.

Med over fire års salgserfaring er vi 100% dedikeret til at give vores kunder ekstraordinær og personlig kundeservice, både i butik eller online. Du kan være sikker på, når du køber hos os, at du køber fra et firma, der kender varesektoren bedre end nogen anden.

Vores kunder kommer altid først. Vi erkender, at uden dig, vores kunder, ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Vi stræber efter at gøre din oplevelse hos os så behageligt og let som muligt. Med dette i tankerne har vi oprettet en hjemmeside, der er meget brugervenlig og har et fuldt kyndigt personale, der er parat til at hjælpe dig på enhver mulig måde.

Vi holder varemærkerne oven på linjen mode. Som den officielle certificerede Nike-forhandler kan vi nøje overvåge kvaliteten af alle vores produkter. Vi sælger kun de højeste kvalitet Nike sko til de lavest mulige priser. Vi ændrer altid vores produktlinjer for at holde styr på stilarterne.

Vi bruger et sikkert betalingssystem, der garanterer sikkerheden for dine finansielle transaktioner og følsomme detaljer.

Vores tilgang

Vores vision fra starten var at give en hjemby, der løbende specialerfaring til alle løbere, hvor som helst. For at gøre denne vision til virkelighed, samlet vi det fineste udvalg af Nike løbesko til rådighed, der leverede førsteklasses produktuddannelse til vores medarbejdere, etableret et fundament af fremragende kundeservice og gav nyttige online ressourcer. Disse aktiver blev kombineret og gjort let tilgængelige, så vores løbende venner kunne lave de allerbedste valg fra et firma, der gør løbere prioriteret. Vores mål er at levere den øverste værdi inden for løbende industri, og efter vores mening er dette bedst tilvejebragt gennem fremragende service.

Dedikation til vores medarbejdere

Ingen af ovenstående sker uden et vidunderligt personale af meget talentfulde og meget dedikerede mennesker. Venlige, positive og ærlige mennesker, der har det sjovt undervejs. Mennesker, der har en passion for at gøre det rigtige og hjælpe andre, følger efter. Vi forsøger at gøre vores bedste for at opmuntre og belønne medarbejdere, der tager initiativ til at levere en usædvanlig oplevelse.

Værdi Kompas

Integritet - Gør det rigtige
Lidenskab - For folk, for samfund, for arbejde, for sporten
Viden - Giv nyttig, nøjagtig information og kvalitets assistance
Sundhed - Balance i alle ting

Nike® Sko til ekstraordinær ydeevne

Oplev den bemærkelsesværdige følelse og pasform i Nike sko. Fra gridiron til tonehøjde og hvor som helst imellem, afhænger Nike for fodtøj konstrueret til at forbedre ydeevnen.

Forvent den rigtige blanding af pasform, støtte og trækkraft i dine Nike sko. Vælg mellem Nike sko designet til mænd, kvinder og børn, og forbedre pasformen af dit fodtøj med Nike strømper.

Tag et par sko i konstruktion og farve, der matcher dit spil og personlig stil. Nike bærer sko, der passer til alle atleter.

Træn til dit næste løb med Nike Free løbesko. Uanset om du leder efter luftbelysningen af minimalistiske sko eller den konturerede støtte af stabilitetsfodtøj med polstret ankelstøtte, er Nike Frees designet til at understøtte din gang.

Snøre et par basketballhøje toppe eller Jordan® sko, før du dominerer retten. Få trækkraft på diamanten med Nike baseball klap og softball klap, og slip derefter i et par komfortable slips sandaler til lindring i skabsrummet. Futbol-spillere og fans vil både elske Nike indendørs fodboldsko.

Køb top-rated Nike-stilarter, herunder Nike Air Force 1 og Nike Free 5.0 løbesko på tilbudskorunner.com.

Find din pasform med Nike Sko

Ligegyldigt din sport, pasform er afgørende. Vælg en Nike sko lavet til glat, naturlig bevægelse, uanset om du logger miles eller spiller en runde på greenerne.

En letvægts phylon mellemsål giver lav profil støtte og polstring, der er perfekt udformet til formen på din fod. En indvendig sokforing i din Nike sko er behandlet med fugtgivende teknologi, der arbejder for at trække sved fra din fod til en frisk følelse, der varer indtil det sidste sekund døgnet rundt.

Dine Nike klammer er designet til maksimal trækkraft - vælg fra en række støbte klapbremsemønstre til det greb og låsedrag, som du leder efter.

Feel feather-light på hver mile med Nike løbesko. Nike løbesko er bygget til det nøjagtige niveau af støtte, du har brug for. Se efter en fleks gummi ydersål, der bøjer med din fods naturlige bevægelse. En letvægts øvre med mesh eller perforeret plade sikrer, at dine sko føles åndbare gennem hvert trin.

Uanset om du afrunder ryggen ni med Nike golfsko eller rooting på dit hold fra sidelinjen med Nike cheer fodtøj, skal du vælge en sko, der står op til Mother Nature. En sko med en holdbar, vejrbestandig øvre holder sæson efter årstid.