Velkommen til Nike Sko Danmark Online Butik!

Den nyeste teknologiske innovation i kvinders træning kommer i form af Nike Free TR 5 Flyknit. En træningssko bygget til dynamisk, naturlig bevægelse og inspireret af seks grundlæggende træningsbevægelser. Designet til multidimensionel træning var Free TR 5 Flyknit ment at give støtte til foden under kraftige og varierede træningsrutiner. Skoen blev udviklet efter dybdegående undersøgelser og undersøgelser af de grundlæggende bevægelser på tværs af forskellige typer træning, herunder personlig træning, vægtløftning, gruppe fitness klasser, boot lejre og højintensiv træning.

Nike Kvinders Training Fodtøj Design Direktør Nicole Mueller forklarer: "Skoens design er baseret på hvordan atleter bevæger sig naturligt, og Nike Flyknit giver mulighed for komfort og fleksibilitet, samtidig med at den er meget lys og stærk med en soklignende pasform." Hun tilføjer, "Skoens dele arbejder sammen for at levere flerdirektionale naturlige bevægelser."

Med Nike Flyknit-teknologien er overdelen let og åndbar. Flywire kablerne er strikket ind i Flyknit i forfoden til laterale bevægelser og fra hæl til øverste øje for hælpasning og støtte. Sålen består af sekskantede flexspor, som understøtter bevægelse, mens gummipadserne på ydersålen giver øget træthed og stabilitet. Nike Free TR 5 Flyknit er nu tilgængelig i butikker og på Nikes online butik.

Sorter faldende

Sorter faldende