Velkommen til Nike Sko Danmark Online Butik!

Nike Free Run Distance 2 er en sko til effektive neutrale løbere, der elsker den naturlige følelse og bevægelse af den frie serie, med mere omfattende konstruktion, der rummer dagligdags træning. Tro mod sine Free Series-rødder, er denne model en fremragende mulighed for midfoot-strejdere, der ønsker en minimalistisk følelse uden at gå på kompromis med hastighed eller kilometertal. Dens primære ulemper er underfoot greb og holdbarhed på grund af manglen på ydersål gummi.

Passe

Størrelsen på RN-afstanden 2 er sand til længden i længden, med en svagt buet sidste og bred tå boks over de metatarsale hoveder. Den øvre er et fritflydende, formfitting mesh bootie, der er låst ned med et helt separat eksternt overlag, der sikrer midfoten og baglæns ganske godt.

Komfort

Den formformede øvre rytter som en sok, der bevæger sig og bøjer komfortabelt med din fod i hele bevægelsesområdet. Den ydre overlay er et solidt lag, som kun efterlader tobox-området for omfattende ventilation, så RN Distance 2 rider varmere end andre sko i vores test. Moderat polstring rundt om hælen og ankelkrave føles lige rigtigt til indpakning og cradling baglæns. Underfoot polstring er ganske imponerende i betragtning af den forholdsvis lave platform på denne sko.
Sorter faldende

Sorter faldende