Velkommen til Nike Sko Danmark Online Butik!

NIKE AIR MAX THEA

Kvinder elsker absolut Nike Air Max Thea på grund af sin slanke lavprofilprofil, minimalistisk design og forskellige mønstre og farver. Endvidere gælder udtrykket "ingen mænd tilladt" helt sikkert for denne smarte sneaker, der er lavet specielt til kvinder.

Air Max Thea tager inspiration fra den klassiske Air Max løbe silhuet. Air cushioning teknologi blev først introduceret i slutningen af ​​1970'erne. I 1980'erne blev luftdæmpende teknologi synlig for første gang i Nike Air Max 1, også kaldet Air Max '87. Nu er luftdæmpningsteknologien større og bedre. Air Max Thea giver maksimal effektbeskyttelse via den fornyede luftteknologi. Plus, det er ret koldt at se den indlejrede boble af luft inde i mellemsålen. Air Max Thea har også en Phylon lette-skum mellemsål, der giver den perfekte mængde lette polstring og en Solarsoft-lomme til at holde fødderne ekstra behagelige.

Mens Air Max Thea ligner en løbende sneaker og helt sikkert yder støtte, har kvinder dem som casual sko. Atletisk udseende er ret på trend, og kvinder har påklædning, når de er begrænset til gymnastiksalen, hvor som helst deres hjerte ønsker. Atletisk look ser ikke ud til at ende nogen gang snart. I januar 2015 blev en ny athleisure sektion tilføjet til Magic Market, modebranchens største messe i New York. Afsnittet MIND + BODY + SPIRIT er strengt dedikeret til yoga og aktivt slid.

Prøv at parre de populære Nike Legendary Engineered Lattice Tights, med en tank og et par Air Max Theas. Top det med Nike Tech Fleece Cape, og du er klar til at slå på indkøbscenteret, løbe ærinder eller endda slå op den nye barre klasse.

Air Max Thea fås i mange farver og mønstre. Nogle stilarter har mesh i forfoden og perforeringer i hælen for åndbarhed, mens andre som Air Max Thea Jacquard Premium sko har grafik på en vævet øvre og syntetiske prik overlays for en let pasform.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2