Velkommen til Nike Sko Danmark Online Butik!

Nike Air Huarache: Den, der kom væk

Din ældre søster eller bror havde sandsynligvis dem, og du ønskede dem. De var modige og gik med alt. Nå, du fik dem ikke, og du var skuffet i et stykke tid. Men du gik videre. Det vil sige, indtil du så Huarache igen omkring 2014.

Fed og unik

Oprindelig udgivet i 1991 som en løbesko, er Nike Air Huarache tilbage som en del af Nike Sportswear-linjen.

Huarache-silhuetten er populær blandt mænd og kvinder og blev oprindeligt frigivet som mænds og kvinders løbesko. Det passer godt, selv uden snørebånd, så det var hurtigt kendt som behageligt. Det kan se tungt sammen med populære løbesko i dag, men da det først blev udgivet, blev det set som en revolution og afvigelse fra det typiske sko design.

Et nyt design

Designer Tinker Hatfield havde en lang række populære designs, før de skabte Huarache i begyndelsen af ​​90'erne. Fra starten af ​​designerne fra tidlige Jordans begyndte sneaker design at udvikle sig.

Hatfield ønskede, at Huarache skulle fjernes af ekstra detaljer. Den øvre var minimal og fremhævede udskæringer, der afslørede en indre neopren sok. Selv Nike Swoosh blev fjernet. Resultatet var en let, glat sko med et unikt udseende. Denne minimalistiske tilgang blev oprindeligt inspireret af "huarache", en indiansk sandal.

90'erne er tilbage

Fedt throwback stil er Huaraches egentlige appel. Perfekt til at parre med joggere og leggings, nu er det rigtige tidspunkt at få Huarache, hvis du ikke allerede har det.

Men hvorfor kom disse stilarter tilbage nu? For det meste er det nostalgi. Huarache bringer tankerne '90'erne stil, som vi gjorde eller ikke havde, da den først blev udgivet. Børn fra 90'erne husker forældre og ældre brødre og søstre, der havde Huarache - nu kan de få det.

Den slankede ned Huarache

Huarache Ultra er en slanket, letvægts version af klassikeren. Ultra har et moderne tag på Huaraches ikoniske silhuet med åndbar mesh og lette materialer. Ultra er lavet til at strække og bøje let med hvert trin.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2